Starter

Forret

Hovedret

Dessert

Nytår

Nytår

Årets sidste dag, og springet til et nyt, skal skydes af med en lækker 4 retters menu
Slagteren har igen i år, sammensat en lækker menu.

SPRING IND I DET NYE ÅR
MED EN FESTLIG MENU

Nytårsaften skal fejres med manér. Året går på hæld – snart rinder 2021 ud, og 2022 banker på døren. Det er tid til et tilbageblik – og det er tid til at nyde årets sidste aften med familie og gode venner. 

For de fleste er det vigtigste ved en god fest, ud over selskabet naturligvis, at der er spændende mad på menuen.
Og nytårsaften er ingen undtagelse. Årets sidste aften er noget helt særligt – og på denne særlige aften skal der fuld gas på menuen. En nytårsmenu skal være lidt ekstra lækker, eksklusiv og ikke mindst festlig.  

Nyd aftenen og dine gæster og lad Mesterslagteren stå for maden. Vi har kræset lidt ekstra for detaljen, og menuen er nøje sammensat ud fra sæsonen friske råvarer og det gode kød. Middagen bliver ikke blot en udsøgt smagsoplevelse, men også en fryd for øjet.

Rigtig godt nytår!

Slagterens
Charcuteri

Arla Unika Gammel Knas, Bellota sortfodsskinke med karamelliserede løg, slagterens spegepølse med peberrodscreme og Sweet drops, røgede mandler samt grovkiks.

SKALDYRS VELOUTÉ

med torskeloin og syrlige æbleperler,
persilleolie og sprødt knas.

OKSEMØRBRAD
& KALVEBRYST

med Pomme Duchesse med mild trøffel og pancetta i sprød kartoffelkurv, glaseret gulerod, bagte miniløg, grønkål med solbæreddike, granatæble og nødder samt sauce poivre.

HINDBÆR-
DRØM

med kransekagebund, hindbærsorbet, belgisk hvid chokolade og ganache.