Om os

Om os

Slagteren på Odensevej i Middelfart

En traditionsrig slagterforretning – tradition i forhold til fremstilling af produkter og ganske bogstaveligt traditioner, som følger kalenderåret.

Slagtermesterne (Leo og Pia Engelberg) har været i faget siden henholdsvis 1985 og 1991. Vi overtog forretningen i 2004, efter at have drevet familievirksomheden i 8 år. Forinden var det Leos far, der drev forretningen – dette siden 1965.

Vores forse som slagter er at skabe og producere et perfekt, unikt, hjemmelavet og håndværksmæssigt korrekt kvalitetsprodukt – og det gælder alt inden for bearbejdning af fersk kød.

Vi arbejder meget med at fremstille pølser og pålæg glutenfrit, med lavt fedtindhold, uden unødvendige E-nr. og kunstige tilsætningsstoffer – men naturligvis stadig et produkt med den samme gode kødsmag.

Vores personale er alle fagfolk, som har deres eget speciale – slagtere, delikatesseassistenter, pølsemagere og lærlinge er alle engagerede medarbejdere, som med et smil og en venlig betjening gerne opfylder specielle ønsker fra kunderne. Uanset om det er stort eller småt.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores hyggelige forretning.

Slagteren på Odensevej tilbyder dig alt det, som hører med til et godt måltid. Udover godt kød, sætter vi en ære i veltilberedt mad og leverer hver dag sæsonbetonet og smagsvarieret hjemmelavet mad ud af huset. Vi har retter lige til ovnen, salater og tilbehør, specialiteter og festmenuer.

Den moderne slagterbutik tilbyder alt lige fra brunch til grillmenuer.

Vi er i et samarbejde mellem selvstændige mesterslagtere i Danmark og vores fællesnævner er:

– Friske råvarer
– Godt håndværk
– Høj kvalitet
– Unik service

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop