Nytårsmenu hovedret

Pr. kuvert.

Kategori:

Her køber du kun vores hovedret

  • Denne vare udgår på hjemmesiden d. 27-12-2023. kl. 12:00
  • Kan leveres/afhentes d. 31-12-2023 kl. 10:00 - 12:00
  • Du skal mindst købe 2

På lager

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad samt braiseret nakke af Iberico. Dertil pommes duchesse i sprød rösti, romanesco og gulerødder med crudité samt en sauce bordelaise.
Når hovedretten kommer på bordet, skal det naturligvis kunne smages, at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har vi kræset lidt ekstra om. Nytårsaften skal der selvfølgelig oksemørbrad på menuen. Den er smurt med en rødvinsglace og grov peber, og så har den fået selskab af et stykke braiseret nakke af Iberico. Dertil serveres en fantastisk sauce bordelaise – den franske sauce lavet på god rødvin og oksemarv. Den smager himmelsk og fuldender smagsoplevelsen. Hovedretten byder desuden på pommes duchesse i sprød rösti samt møre grøntsager og sprød crudité.

 

 

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop